Beschrijving

Op de 1e woonlaag gelegen 3 kamer appartement met balkon aan voor- en achterzijde, eigen afgesloten berging en centrale fietsenberging in de onderbouw

Indeling

Begane grond: 
Centrale entree met trappenhuis naar het op de 1e woonlaag gelegen appartement, brievenbussen en trap naar de eigen afgesloten berging en centrale fietsenberging in de onderbouw. 
Indeling appartement:
L-vormige gang v.v. centrale deuropener, de meterkast en toegang tot de kleine slaapkamer aan de voorzijde, de woonkamer, grote slaapkamer achterzijde, de doucheruimte, de toiletruimte en de keuken.

Balkon

Het appartement is v.v. een zongunstig gelegen balkon aan de voorzijde bereikbaar middels openslaande deuren vanuit de woonkamer  en een balkon aan de achterzijde (keuken).

Bijzonderheden

Het appartementengebouw is centraal gelegen nabij het Koolwijkpark, scholen, Avans, winkelcentrum, in- en uitvalswegen, sportfaciliteiten enz.
Het appartement is vrij gelegen aan plantsoen voorzijde.
Voldoende parkeergelegenheid voor en nabij de woning.
De servicekosten bedragen € 121,49 per maand waarin ondermeer begrepen reservering groot en klein onderhoud, opstalverzekering, tuinonderhoud, schoonmaak en elektra van de algemene ruimten en
beheerskosten. Gezonde VvE met ruime reservering.

Kenmerken